+ Voeg toe aan favorieten

+ Druk deze pagina af

+ Bekijk onze vacatures

Online Support:

Desmidt Electronics is reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de beveiliging van particuliere woningen, KMO's en industriƫle gebouwen. Vanaf de conceptie over de installatie, het onderhoud en de service na verkoop, ons professioneel team biedt het u allemaal aan.
Desmidt Electronics is een erkende beveiligingsinstallateur alsook erkend beveiligingsadviseur en beschikt over het INCERT keurmerk voor de verzekeringen.
Voor meer info of vragen klik op de link Email onder de rubriek Contact & ligging, wij contacteren u daarna voor een gepersonaliseerd voorstel.

Veel surfplezier !

  Wij zijn verhuisd! (27 - 04 - 2015)
Vanaf 27 april 2015 kan u onze nieuwe burelen terugvinden op de Kalvekeetdijk 215A in Knokke-Heist. Onze vernieuwde gebouwen bevinden zich in het industrieterrein 't Walletje. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

  FISCALE AFTREKBAARHEID VLAANDEREN (01 - 10 - 2014)
Uit officiƫle bron hebben wij zopas vernomen dat de fiscale aftrekbaarheid voor de beveiliging voor particulieren spijtig genoeg niet meer van toepassing zal zijn in Vlaanderen en dit vanaf aanslagjaar 2016, inkomsten 2015.
Daarentegen, wat de aangifte 2015, inkomsten 2014 betreft, blijft de aftrekbaarheid, die destijds aangekondigd was door de Federale Overheid wel aanvaard in Vlaanderen.
Momenteel weten wij nog niet welke beslissingen er genomen zullen worden voor Walloniƫ en Brussels Gewest, maar wij zullen u zeker op de hoogte houden.
Met betrekking tot de professionele doeleinden verandert er op Federaal vlak voorlopig niets.
Link »